Tuesday, July 5, 2011

8th Anniversary Trip - Cherating : Edisi 'Splash Splash'

ur

Assalammualaikum,

Kali ni nak sambung citer hari kedua di Cherating...

Sebelah petangnyer...lepas Asar kitorang turun ....agenda pertama main layang2.....tapi gambar amik kat hp tah mana pegi.....dekat 5 snap rasanyer...1 pun x der....sadis tul....

Lepas puas mendongak ke langit ...dekat 30 minit gak lah...Miqhail and Aina pun dah start boring...tak sabar depa nak mulakan aksi terjun kolam dan laut....tapi sayang gambar mandi laut pun tak der...teruja tengok laut sampai lupa nak snap...huhu



Banyak gambar di pool jer.....pool dekat sangat ngan laut...kejap masuk laut...kejap masuk pool...selamber jer kitorang....hahaha












Tiba senja.....baru kami naik....masing2 dah kecut...wakaka...


Malam tu kami dinner di kedai seafood betul2 di jalan keluar Legend...apa ntah namanyer...ok gak masakkannyer...

Gambar makanan ader snap tapi ngan cam hp...hasilnyer 'tak hebat' bak kata Miqhail...so gambar ni jer lah....hehhe...


12 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

budak2 kalau berjalan mmg agenda utama splash splash tu laaa.. eheheheh

ajumohit said...

wah bestnya gi mandi cherating...lama dah tak gi bercuti

♥SyilaSyira♥ said...

bestnya dapat mandi pool...berbungkus2 bebudak tu dengan tuala..best tak terkata la leh mandi manda ek..

yatie chomeyl said...

dgn mak budak seklai enjoy main air ye eheh

Aleyn said...

Zan,
Memang..actualy benda lain depa tak kisah....mana2 pun best kalau dpt main air

Aleyn said...

Ajumohit,
Ni pasal dah lama x bercuti lah maka kitorang gi..hhehee..sian kat bebudak

Aleyn said...

Syila,
Bungkus2 tu sbb angin kuat sangat...gigil2 dah bebudak tu...hehe

Aleyn said...

Yatie,
Mak budak pun sebenornyer suka sangat berendam gak...so tumpang sekaki ler...ekeke

Ummuafiq Hashim said...

sukanya budak2 tu.... itulah hadiah sebenar anniversary....ye tak Aleyn?

Aleyn said...

Tepat sekali....hehehe...Ibu bapa bahagia biler anak2 bahagia...

Ps : Rasanyer I try byk kali nak komen kat blog u..tapi mcm x lepas lah...naper ek...dulu ok jer....

eB ezrin said...

wahhhhhhhhhh... asyik... mahal x?

Aleyn said...

tak mahal lah..semalam 188rm jer...kalau book online...