Wednesday, July 27, 2011

Temasya Sukan Sekolah Aina


Assalammualaikum...

Khamis ari tu, Sekolah Aina ada Temasya Sukan Tahunan.....untuk murid tahun 1, 2 dan 3 jer...

Actualy malam sebelum tu, Aina demam....panas badannyer ...rasanyer ader 38'c....tapi dia insist nak pegi gak....seb baik menjelang pagi tu badan nyer kurang sket panas....

Budak demam yang semangat nak bersukan..hehe


Sesampai jer...budak2 berkumpul di padang perhimpunan...masing2 dah tak sabar nak beraksi dah tu...


Kumpulan perbarisan ni...comel ngan topeng Panda nyer tuh..


Ni pun super cute.....komain lagi dengan baju askar nyer ... siap celoreng2 muka lagi...



Aina bergambar sebelum beraksi...time ni badannyer dah tak panas lagi....dia pun nampak dah cergas...


Perbarisan Panda tadi...heehe





Perbarisan Askar Wataniah yang cilik...perasan tak yang depan tu...Abang kata tu Transformers ..hahah...Autobot ..Bertukar!!


Ni plak...Dalam Taman ader Bunga...hehehe


Perbarisan oleh budak darjah 4 dan 5


Lepas kasi kata2 perangsang kat Aina......enterprem jap...





Aina dan Aisya




Dah berkumpul mengikut warna rumah


Meh tengok aksi Aina....


video


Lepas tu ...sampai rumah terus demam balik...huhu

Sian anak Mama.....

Tapi sekarang dah sihat...Alhamdulillah


15 comments:

ajumohit said...

semangat aina nak gi sukan, tp mmg gitu pon kan aleyn, diorg seronok coz ada kwn2...syukurla skrg dh sihat ye aina

eB ezrin said...

musim kan? alahai

Aleyn said...

Ajumohit,
Tu lah....cadang dah tak nak gi dah....seb baik badan tak panas time nak bersukan tu....balik tu pun demam over the weekend jer...Isnin dah ok..alhamdulilah

Aleyn said...

EB,
Ye kot....tapi Aina demam rasanyer sebab 2 3 ari sebelum tu dok berlatih sukan kat sekolah..tu yg penat lebih sampai demam ....

kuchalana said...

comel budak2 pakai bju askar tu..

Aleyn said...

Kannnnn......

MrS. F!zA said...

sbb tk bape sembuh elok lg tu kan pstu main panas semula tu yg demam balik..mujur dh sembuh tk melarat sgt..

Aleyn said...

Ha ah....gamaknyer....demam baru nak kebah ...pi dok berlari lak...terkezut la badan tu...

Nadine said...

meriahnya hari sukan aina. bagus tul aina, tinggi semangat kesukanannye. leh jadi atlet la besar nanti ;)

Lady of Leisure said...

Alala comelnya demam2 pun semangat jugak nak gi bersukan ye.. Alhamdulillah dah sihat.. Skrg panas terik kan.. Kalau boleh pekena air kelapa best ni..

mekchu said...

aina berhabis-habisan bersukan tu.. kesian dia.. nasib baik lah dah sihat ye..

Aleyn said...

Nadine,
InsyaAllah...gantikan Nicole David pun ok gak tuh...hehe

Aleyn said...

Lady,
Hahaha...memang nikmat minum air kelapa tengah panas...heheh

Aleyn said...

Mekchu,
Alhamdulillah.....Mamanyer plak rasa nak demam ni...

Blaise said...

Quite worthwhile piece of writing, thanks for the article.
win free game | famous games for free | computer games | online games to go | new puzzle games