Monday, March 7, 2011

Duit Tabung HB HILANG!!!



Pagi tadi check HB account, tiba2 duit tabung yang seciput tu hilang......tak per lagi...ingat nak bukak tengah ari kot2 ader balik....



Tapi tengah ari cek pun still tak der.....hilang gak lah semangat jap....ye lah nak mengumpul sket nyer slow...aleh2 boleh lesap gitu jer?..



Tak puas ati, aku send email kat HB, tanya apa dah jadik..





'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
''
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'


Tunggu punyer tunggu, akhirnyer HB reply...pheww...

ni jawapannyer...










So terus bersemangat balik...ekekek

Kalau korangnyer HB Earning tetiba hilang....cuba tunggu sehari...kalau tak dak gak baru lah tanya HB....tapi tak yah risaulah kot..ada tu...

8 comments:

MummyEcha said...

alahai sayangnyer kalu hb hilang cam tu jer....frustkan...walaupun sikit ianya sangat bermakna..

HB kat aleyn :D

☆ lieya latif ☆ said...

fuh seb baik takde ape2...rupenye HB nak maik acah2 yeak hihihi.....

mau tak risau kan tetibe $$ ilang....seb baik HB respon sekejap jek...lega hati kite gitu...kembali bunge2 gitu heeheheh

Aleyn said...

Mummy Echa..,
Tu lah...biar sedikit lama2 jadi bukit.....janji dia accumulate....lambat pun x per..jangan ilang...kannnn

Thanks

Aleyn said...

Lieya,
Ha ah...baru la rajin klik kat org nyer HB balik..ekekek...tak per slow2...no rushing pun...janji ada kan...

Redbloodsnow said...

OOO GITU EK. SO FAR ZIE LOM LG BERDAFTAR DGN HB..HEHE

Aleyn said...

Joinla Zie...buat tambah duit tabung...heheh

MRS. K said...

klik hb u yang..

Aleyn said...

TQ