Saturday, March 5, 2011

Lunch ngan Member Lama



Lepas ni tak der lah jadik member lama lagi....sebab member dah pindah Cyber...eekek

Saper member tu? seorang blogger tegar gak tau....lebih tegar dari aku...heheh

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
''
'
'

kay lah...bukan nak berteka teki pun, sajer kasi korang berpikir sket ...member yang aku maksudkan tu ialah Cik Izan kita.....ala yang baru2 ni menyambut Ulangtahun Perkahwinan yang ke-7...siap buat Lucky Draw lagi


Aku dan Izan


Kitorang ni dulu satu office kat Nitto Denko....aku stay sampai 6 tahun, dia stay sampai 9 tahun....perghhh...

anyway...dia sekarang dah ikut jejak aku ...pindah keja ke Cyber plak.....makanyer wajiblah mengeratkan kembali silaturrahimkan.....bestnyerr!!!



So Selasa lepas aku kuar lunch ngan dia....kitorang gi makan kat PADI House...area Maybank tu....ni kali kedua aku makan kat sini....kali pertama aku makan adalah hari pertama aku start keja kat Pru Cyber ni....dengan line leader aku ...kira welcome lunch la tu.....




Pengunjung ari tuh....sesak gak restoran ni time lunch...seb baik ader kosong lagi kat meja ujung...heheh


Meh tengok apa yang kitorang ngap ari tuh...

Ni pilihan Izan, Grilled Lamb Chop...


Yg ni aku punyer, grilled chicken chop....konon2 nak diet...tu yg memasing amik grilled....heheh





Soursop Juice....tak byk rasa jus Durian Belandanyer....tak kick...tapi ok lah...lepas gak rindu aku kat durian belanda..



Izan pilih air apa ntah...namanyer apple + something....pelik..tu yg lupa tu....anyway...katanyer sebijik rasa cam Twister....


Settled lunch kitorang pun balikla ofis masing2....lepas ni bleh selalu lunch date.....I like...




14 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

owhhh ALeynn...!!!!
thank you thank you so muchhhhhh dearrr..!! ehehehhehe.. sedap betul makan lamb chop hari tuhhh.. terus hancusss diet. Tapi member belanja punya pasall sanggup aku tangguh kan program diet tu ke tahun depan ha ha!

Anyway, lepas ni leh la bergather together gether lagi yekk!

Aleyn said...

Wajib tuh.....kita concour sumer tempat makan kat Cyber...abis Cyber ke PutraJaya plak...ekekek...abis PutraJaya...balik umah ko jer lah....hehehe

☆ lieya latif ☆ said...

ohoooooooooooo kawan izan rupenye...wah wah sonok ar lepas ni dah dekat2 heheeheheh.....

alamak tgk air durian belanda terus rase terliur...tapi nak minum ais kene pantang lagi ni...tekak gatal2 lagi ni heheehehh

Aleyn said...

Lieya,
Ha ah...long lost Friend....hehehe...tak der lah...

Aishah Megahasz said...

Salam, membalas kunjungan :D

Aleyn said...

Aisyah,
Ok, thanks

Redbloodsnow said...

WAHHHH...YUMMYLICOUS AH SUMA MENU YG DI ORDER..GULPPPP GULPPP :D

Aleyn said...

Biasalah...menu chop2 sumer sedap...chopstick jer x sedap..hehhehe

Anonymous said...

delete plz[url=http://google.com].[/url]

Anonymous said...

Креатив бывает разным.
В данной подборке креатив на тему воздушных шаров.

[img]http://blog.wwwzona.ru/uploads/img/techno/vosdushie_shary/vosdushie_shary2.jpg[/img]

[img]http://blog.wwwzona.ru/uploads/img/techno/vosdushie_shary/vosdushie_shary3.jpg[/img]

[img]http://blog.wwwzona.ru/uploads/img/techno/vosdushie_shary/vosdushie_shary4.jpg[/img]

[url=http://blog.wwwzona.ru/komm.php?tid=117]Остальные не влезли в тему :( Смотреть здесь.[/url]

Anonymous said...

I don't have to make a new hit record, I don't have to be successful with this and that.
· For more information on other great artists, check out my Canada Music Examiner homepage.
It seems like that must have come with an enormous amount of pressure.


Also visit my blog - Jean Michel Jarre Discography Free Download

Anonymous said...

I'm very into 80s new wave and italo and came across this sample. Daft Punk - Harder Better Faster Stronger There's something intriguing about a robotic voice
egging you on. Synchronization Licensing Fee -Also implied as the
"Synch Fee", this is given to marked specialists who are qualified
for synchronize their music to movie.

Here is my webpage; daft Punk random access Memories -torrent Flac

Anonymous said...

However, these are the most functional for readers.
I can attest to that, but I have one major problem:
I cannot afford to keep on paying up to $14 for every book that I want to read.
Writers are aware of the growing popularity of e - Books and how it can help their work reach a global audience.


Here is my webpage free pdf ebook download

Anonymous said...

If the goal for your music is charting you will need to make
sure that all of the radio stations you submit to, report to the same charts.
Or do you need to calm down most of the time due to stress caused by various factors.
For a different, low impact, cross-training option,
see our recent post on Aqua Running (or Pool Running).


Here is my page :: Weekly Top 20 music