Wednesday, March 2, 2011

Fasha Sandha dah jadik Bisness Woman

Lama kelamaan seorang pelakon pastinya akan memikirkan satu jenis business yang boleh diceburinya untuk masa depan. Iyerlah, kalau nak harapkan lakonan je, sampai bila boleh berlakon kan? Tahniah diucapkan kepada Fasha Sandha yang kini sudah bergelar business woman dengan perasmian
"Salon Chinta" (Welcome to the Club! hehe)


Kalau korang berminat nak dapatkan rawatan rambut daripada Salon Chinta Fasha Sandha, salon ini terletak berdekatan Wangsa Link (area-area Carrefour Wangsa Maju), bersebelahan dengan OCBC Bank. Menurut Fasha, salon ini terbina dengan duit hasil titik peluh lakonannya sendiri. Tak ada yang sponsor ye.

Wah....makin ramai artis kita meniaga sekarang...semoga bisnes maju dan mendapat rezeki yang diberkati Allah S.W.T























14 comments:

mamaaedrean said...

singgah kembali... dh klik nuff yer :)

☆ lieya latif ☆ said...

WAH DAH BUKAK salon dah.....mesti ramai yg nak pergi...nama saloon pun cantik...cam cite chinta chanduri tu hihihihi......

syariza09 said...

minat purple rupanya si fasha ni, serba serbi purple

ai pon da klik nuff & hb

Aleyn said...

Mamaaedrian,
Thank you

Aleyn said...

Leiya,
Tu lah ..nama salon dah sangat commercial...mesti ramai pengunjung kan...sumer nak nengok Fasha..hehe

Lady of Leisure said...

suka tengok cerita chinta dulu.. hehe.. n fasha pun makin cantik kan.. :)

Aleyn said...

Syariza,
Tu lah..ingatkan dia suka pink...girlish gitu

Aleyn said...

Lady,
Ha ah...body pun cantik ....slim jer

eT said...

baguskan fasya nih...
dlm org xsuka dia..tp dia positive utk masa depan...
admired kejap...huhu

MummyEcha said...

wah...dah buka salon si fasha nie...apa pun wish you luck kat fasha..at least dia dah ader bisnes yg menjamin masa depan.

click hb sini..

Aleyn said...

ET,
Ha ah, bab ni dia cerdik plak...anyway...semoga dia berjaya dan tak der sexy2 lagi...tak larat nak dengar gossip dia lg...cukup2 lah tu

Aleyn said...

Mummy Echa,
Ha ah, semoga maju jaya bisness nyer....kurangkan kontroversi tingkatkan diri..cewah

Redbloodsnow said...

LAWA LAH DGN HER SALON SURROUNDING. DAN DAN LG KAT BAHAGIAN YG PIC DIA GEDEBAK BESO TERTAMPAL..HEHE

Aleyn said...

Kan...peminat purple rupanyer dia ni....dah orgnyer lawa...pose canner pun cun