Wednesday, March 23, 2011

Maher Zain dah jadi Bapa!!!...Tahniah!!!



Pagi tadi tengok status dari Fan Page Maher Zain...



Wahhh....dia dah jadik Bapa!!!....and It's A GIRL!!!.....

Mesti comel and CUTE macam dia....carik photo baby dia dlm fan page tu..and even google for that.....tapi tak der la plak....baru sangat kot...dia pun tak sempat nak upload....aku yg teruja lebih...ahaks...


Sebelum ni dia ader citer kat slot 'Nasi Lemak Kopi O' yg dia sedang menanti kelahiran bayi perempuan...Alhamdulillah kini Maher Zain sudah pun bergelar bapa kepada seorang bayi perempuan bernama 'Rawan'

"The meaning of Rawan is a clean flowing river. It is derived from the Arabic verb rawi which means to water or give drink to. It is also the name of a river in heaven."





 


Tak sabar nak nengok gambar anak nyer..


9 comments:

mamalieyna said...

weeii mesti sangat comel anak dia kan..^_^

*∽ IZAN ∽* said...

Wah tak sabar gak nak tunggu debut baby dia ni

Aleyn said...

Mamalieyna,
Confirm CUTE MIUT....

Aleyn said...

Zan,
Tak lama tu...ntah2 malam ni kuar dlm Buletin TV3...hehehe

MrS. F!zA said...

mesti comei lotte anak maher zain ni ..kompom punya!!hihi

Aleyn said...

Memanglah..tengok acuan lah...hehe

-Sara- said...

mst cute cm ayahnya :)

sy dh klik nuff awk :)

Aleyn said...

Thank you

Ummuafiq Hashim said...

Alamak, bab ni ketinggalan la pulak.
Tapi jangan lupa sumbangan si ibu pada kecomelan anak2nya. Entah2 wife MZ ni lagi comei tak....ok kita tunggu....ikut muka siapa agaknya.